Kylpylän valitseminen on melko helppoa näiden vinkkien avulla!

Päivä hierontakylpylässä voi olla hyvin rentouttava ja virkistävä. Virkistävän aromaterapian tuoksun, rauhoittavan kosketuksen ja rauhoittavan musiikin yhdistelmä voi tehdä ihmeitä – vie huolesi pois. Kaikki kylpylät eivät kuitenkaan ole tasa-arvoisia. Siksi on suositeltavaa tehdä kotitehtäväsi löytääksesi laitoksen, joka takaa sinulle vastineen rahoillesi. Lukemalla asiakasarvosteluja voit oppia asiakkaiden kokemuksia laitoksella. Kylpylää valittaessa on kuitenkin otettava huomioon seuraavat tekijät:
• Palvelut
On tärkeää tietää, millaisia ​​palveluita sinulle tarjotaan. Jos olet kiinnostunut rentouttavasta 90 minuutista, päätä, sopiiko hemmotteleva manikyyri/pedikyyri, ikääntymistä estävä kasvo- ja/tai kuumakivihieronta sinulle parhaiten. Vaikka useimmat kylpylät tarjoavat samoja palveluita, eri kylpylöissä käytetään eri tekniikoita, joten kannattaa tutustua palvelumenuihin verkosta tai käydä paikan päällä valitsemassa ruokalista ennen ajan varaamista. Tyypillinen day-spa tarjoaa hierontaa ja kasvohoitoja. Jos olet kuitenkin kiinnostunut kosmeettisista hoidoista, kuten kemiallisista kuorinnoista tai Botox-injektioista, on suositeltavaa käydä terveyskylpylässä.
• Mukavuus
On tärkeää valita kylpylä, joka sijaitsee kätevästi, koska et halua pilata tunteita liikenteessä istumisesta. Lisäksi on suositeltavaa varata aikasi silloin, kun sinulla ei ole kiirettä. Kylpylässä, joka on lähellä työpaikkaasi tai kotiasi, olisi paljon järkeä. Vaihtoehtoisesti voit pyytää kumppaniasi noutamaan sinut kylpylästä. Tällä tavalla sinulla on joku, joka välittää sinusta, huolehtimaan ajamisesta. Lisäksi, kun valitset työpaikallesi tai kotiin sopivan tilan, voit tutustua tiloihin ennen koko päivän kylpylävarausta.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *