4 parasta asiaa, joita et halua missata Melbournessa

Oletko lähdössä tulevalle työmatkalle tai lomalle? Ei hätää, tämä artikkeli auttaa sinua täyttämään matkasuunnitelmasi aktiviteetteilla ja ehdotuksilla varmistaaksesi, ettei matka ole turha. Viihteestä ruokaan ja matkamuistoon olet hyvin varusteltu saadaksesi kaiken irti Melbournen matkastasi!
Huvipuistot
Melbourne on paikka käydä huvipuistoissa ja harrastaa retkiä. Itse asiassa huvipuistot ovat niin suosittuja Melbournessa, että yhä useammat yritykset alkavat tarjota kannettavia huvipuistoja perhejuhliin ja muihin sosiaalisiin kokoontumisiin. Jos sinut kutsuttiin Melbourneen kaukaisen sukulaisesi tapaamiseen ja olisit vastuussa sen viihdenäkökulmasta, huvivuokraa Melbournessa on runsaasti ja se voi olla ylivoimaista, kun sinun on tehtävä valinta merkittävästä. aktiivisten viihdealan yritysten määrä. Mutta älä huoli, kun luet puhelinluetteloa ja puhut suullisesti, saat sellaisen hetkessä.
Opastetut kierrokset
Melbourne koostuu monista erilaisista kulttuureista, sykkivistä kaupungeista ja hämmästyttävistä nähtävyyksistä. Opastetut kierrokset ovat yksi nopeimmista ja tehokkaimmista tavoista tutustua kaikkiin edellä mainittuihin organisoidusti. Retket voivat myös johtaa sinut turvallisesti joihinkin historiallisiin maisemiin, kuten Queen Victoria Market ja Old Melbourne Goal. Jos olet historian fani, saatat haluta myös tietää, että museo olisi loistava paikka lukea Melbournen menneisyydestä ja sen kehittymisestä ajan myötä.
Musiikin ystävät ja heidän vinyylilevynsä
Jos olet enemmän keräilijä ja arvostat musiikin arvokkaita aarteita sen vanhemmissa muodoissa, Melbournessa on edelleen yli 50 vinyylilevykauppaa; yritä kaivaa esiin ne levyt, joita olet etsinyt pitkään! He ovat uskollisia pop- ja rockmusiikin vanhalle tyylille, mutta mainostavat myös paikallisten muusikoidensa uusimpia ja parhaita hittejä.
Ilmainen olut
Ikään kuin Melbourne ei olisi tarpeeksi ainutlaatuinen, he tarjoavat jopa ilmaista olutta hiustenleikkauksen aikana! Paikoissa, kuten Dr. Follicles, Richmond ja St Kilda, asiakkaille tarjotaan ilmaista olutta ilmaiseksi heidän hiustenleikkauksensa aikana. Jos tämä on sinulle uutta, kannattaa tarkistaa se ennen kuin harjoitus poistetaan tulevaisuudessa!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *