Valmistaudu paremmin seuraavaan siirtoasi!

Monet muuttoa etsivät ihmiset yrittävät minimoida kustannuksia niin paljon kuin mahdollista, omaksumalla hyviä valmistautumistottumuksia sekä hankkimalla halpoja minisäilöjä. Monet eivät tiedä tätä, mutta ihmisillä on laaja valikoima vaihtoehtoja, joita he voivat yhdistellä ja yhdistellä muuttoprosessin suhteen. Muutatpa ensimmäistä kertaa tai et, tässä on joitain vinkkejä, joita kaikki voivat käyttää:
Tee varhaiset valmistelut
Aloita valmistautuminen ajoissa. Kun olet tehnyt muuttosuunnitelmat, käy läpi koko talosi; kaappisi, laatikosi, kaappisi, ullakkosi jne. Varo rikkoutuneita, vahingoittuneita ja jo hyödyttömiä esineitä ja omaisuutta. Tavarat, joita et enää käytä, voidaan myös hävittää tai jättää jälkeensä. On tärkeää seuloa ei-toivotut tuotteet pois, jotta säästät aikaa ja vaivaa pakkausprosessin aikana. Itse asiassa voit jopa laittaa nämä ei-toivotut tuotteet myyntiin ansaitaksesi rahaa.
Palkkaa oikeat ihmiset
Niin paljon kuin haluat säästää kustannuksissa, sinun on palkattava muuttaja, jos sinulla ei ole kuorma-autoa ja kuljetettavia esineitä (kokoisia tai ei) on yksinkertaisesti liian paljon. Kun etsit muuttajaa, varmista, että yritys on lisensoitu, vakuutettu ja luotettava. Hanki aina heidän lisenssinumeronsa ja vakuutusnumeronsa, ja varmuuden vuoksi soita vakuutuksenantajalle varmistaaksesi. Etsi yrityksen arvosteluja verkosta tai sanomalehdistä. Pyydä lopuksi muuttaja menemään luoksesi arvioimaan tavaroidesi kuljetuskustannukset (varmista, että saat kustannusten erittelyn) ja varmista, ettei piilokuluja tai lisämaksuja ole jätetty huomiotta. .
Budjettihuolet
Hinnat ovat korkeimmat pyhäpäivinä tai viikonloppuisin, jolloin kysyntä on suurinta. Siksi olisi viisasta valita omaisuutesi siirtämiseen ruuhka-ajan ulkopuolella. Huomioi, että myös vuorokauden ajoituksella on suuri merkitys, sillä monet muuttajat veloittavat tuntimaksun. Jos liikenne on ruuhkaa, mahdolliset kustannukset voivat olla odotettua korkeammat. Vältä aina ruuhka-aikaa, jos mahdollista, jos haluat minimoida kustannukset.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *